Over Femke en ZeelandICT

Hallo!

De combinatie van techniek, design en marketing is wat het maken van websites voor mij zo leuk maakt. 

Gecombineerd met jouw kennis en passie, komen we tot het beste resultaat waardoor jouw bedrijf online gaat stralen!

Het begin,

Een aantal jaar geleden maakte ik mijn eerste website voor ons eigen ZeelandICT. Ik had duidelijke ideeën over hoe het eruit moest komen te zien en had er echt plezier in om de website vorm te geven.

Na een aantal websites in eigen beheer, veel zelfstudie en goede professionele coaching maak ik nu professionele websites op maat.

Het concept,

Ik snap heel goed dat je graag zelf je eigen website wilt kunnen maken en beheren, dat wilde ik ook! Daarom leer ik jou in een persoonlijke workshop hoe je zelf aanpassingen aan je website kunt doen. Laat mij je helpen de beginnersfouten over te slaan, zodat we in 1x jouw professionele website kunnen neerzetten.

Het technisch geneuzel? Dat doe ik voor je. Jij stop er jouw kennis, passie en wensen in en samen zorgen we ervoor dat het een sterke website wordt.

Nadat we de basis gemaakt hebben leer ik je met veel plezier hoe je zelf verder kunt. Zo wordt de website echt van jouzelf.

Vind je het lastig of wil je later nog hulp? Dan sta ik altijd voor je klaar om je te helpen.

 

Nieuwsgierig,

Mijn motto? Als je het kan bedenken is het mogelijk! De online mogelijkheden zijn eindeloos 🙂 Heb je een idee of een plan? Dan doe ik mijn uiterste best om uit te zoeken hoe we dat het beste kunnen realiseren.

 

Mijn doel?

Dat jij trots bent op je nieuwe website!

 

– Femke

Dit is wat ik maak

Een kleine selectie van mijn werk. Kijk bij portfolio voor meer projecten en reviews van klanten.

Website one-page voor Cro-Magnon
Website voor kunstenares Kathleen van Houtte
Website voor Leijten Bruidsmode

ZeelandICT = Full Service

Websites van Fem is onderdeel van ZeelandICT. Vanuit ons pand, in het hartje van Hulst zorgen wij (Alex en Femke) dat je geen zorgen meer hebt over je computer, ICT en online diensten.

De technische kennis van Alex samen met de creativiteit van Femke vormen een unieke combinatie waardoor we jou volledig kunnen ontzorgen. 1 aanspreekpunt voor je ICT-beheer en website, hoe fijn is dat?